HTML

Fitness Guru

Tenyek es tevhitek a fitness vilagabol.

Friss topikok

Linkblog

Schobert Norbi es Reka az ATV-ben

2008.11.17. 13:29 Jam25

Sziasztok!

 

Történt tegnap este, hogy a TV csatornák közötti szörfölés közben megálltam egy pillanatra az ATV műsorán. Az esti Frizbiben, aminek a műsorvezetője Hajdú Péter (aki mindig olyan arcot vág, mint aki savanyú szőlőt evett) a fogyasztó király és magát fitnesz gurunak tekintő Schobert Norbi és felesége Rubint Réka szerepelt. A történet a következő, ami miatt a fejemet fogtam, hogy ők Magyarország állítólagos fitnesz fejedelmei.

Elkezdtek beszélgetni arról, hogy Réka egy IFBB versenyen szerepelt és arra hogyan készült fel. Azt mondta, hogy az utolsó napokban sem vont meg magától semmit a diéta alatt, ha nem lekváros buktát és különféle édességeket fogyasztott. HAHA Miközben arról pletykáltak a verseny közben és utána is, hogy Stanzol-t használt, bár ezt már bizonyítani nem lehet, így nem is tisztem megítélni. Na, mind egy nem is ez a lényeg, hogy butítják a népet, ha nem az, hogyan állítottak ki magukról egy szegénységi bizonyítványt a tudatlanságukkal kapcsolatban.

Miközben áradoztak arról, hogy Réka 2. lett a modell kategóriában az IFBB versenyén, két gyerek után, Peti feltesz nekik egy kérdést, hogy ismerik-e Tímea Majorovát?

Erre néznek egymásra, mint borjú az új kapura és Norbi megszólal, hogy NEM. Ki az a Tímea Majorova?

Peti mondja nekik, hogy ez lány fitnesz világbajnok és volt már itt Magyarországon többször is.

Norbi erre:

Ha ilyen NDK-s úszónő alkat, akkor nem foglalkoznak vele és különben is messziről jött ember azt mond amit akar.

 

Akkor kedves Norbi, ha véletlenül, majd egyszer olvasod a soraimat leírok egy pár gondolatot e kedves Szlovákiából származó magyar lányról, akinek a neve TÍMEA MAJOROVA. Aki sokkal többet tett le az asztalra a sport érdekében, mint TE vagy a PÁROD bármikor is fog.

-       Csehszlovák Köztársaságban született 1974 októberében

-       16 éves korában megnyert egy szépségversenyt Pozsonyban

-       10 éves korától edz, majd 18 évesen kezdi komolyan venni ezt a sportágat

-       Címlapfotói a teljesség igénye nélkül:

Muscle  Fitness, BodyFitness, Musclemag, Emma, FLEX, IronMan, PumpFlex stb.

-       Eredményei:

1995- Slovakia Champion

 

1997- European Championships Lille - 1st World Championships Bratislava - 1st Fitness Olympia New York - 11th

 

1998- Fitness International Ohio - 11th Pro Fitness Prague - 3rd Pro Fitness Paris - 4th Jan Tana Pro Fitness -14th Fitness Olympia Nice - 6th

 

1999- Fitness International Ohio - 5th Pro Fitness Helsinki - 3rd Pro Fitness Denmark - 2nd Fitness Olympia Las Vegas - 5th

 

2000- Fitness International Ohio - 2nd Atlantic City Championships - 1st Pro Fitness Pittsburgh - 2nd Fitness Olympia Las Vegas - 4th Fitness Classic Sweden - 2nd

2001- Fitness International Ohio - 5th Fitness Olympia Las Vegas - 5th Europa Kupa Hungary - 1st

 

Pár cikk róla:

Timea Majorova lesz a Fitparádé háziasszonya (Velvet) http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2008/11/12/timea_majorova_lesz_a_fitparade_haziasszonya/

Tímea Majorova sztárok között él (RTL Klub) - http://www.rtlhirek.hu/cikk/229052

Egy tigris szeme - http://body.builder.hu/sp_report.htm4?id=38&sp=Timea%20Majorova

 

Hivatalos Web Site: http://www.timeamajorova.com/

 

 

Kedves Norbi és Réka!

Azt szeretném kérni tőletek, mielőtt valakit elkezdetek fikázni és ócsárolni egy TV műsorban úgy, hogy azt sem tudjátok kicsoda NE TEGYÉTEK, mert csak saját magatokat tüntetitek fel idiótának és butának!

Majd, ha Réka vagy te Norbi szerepelsz egy nemzetközileg elismert magazin amerikai kiadványának címlapján (nem egy pletyka újságban), akkor esetleg minősíthetsz valakit, DE akkor már nem fogod megtenni, mert a kissebségi érzeted (ami lehet, hogy a gyerekkorodból adódik) eltűnik!

Addig is sok sikert kívánok mindenkinek, aki az emberek egészségért dolgozik vagy versenyzik valamelyik szövetségnél!

Legyetek kitartóak, mert az egészség és az ideális testsúly mindenki számára elérhető dolog, csak lelki erő kell hozzá!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitnessguru.blog.hu/api/trackback/id/tr22773572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása